Trivsel i hverdagen kræver en positiv atmosfære

Hos Constructa har vi haft tradition for kontrolleret organisk vækst, der sikrer, at vi altid kan hjælpe vores mange kunder over hele Danmark.

Vi er et tværfagligt fællesskab, hvor troværdig og nøgtern rådgivning dækker 360° fra bygherrerådgivning i idéfasen over projektering til bygningsvurderinger og helhedsplaner. Vi kan tilbyde vores medarbejdere frihed med ansvar, uddannelse og et godt arbejdsmiljø med en positiv atmosfære.

Kunne du tænke dig at bidrage til samfundet ved at skabe sunde steder med gode fællesskaber ? Har du ballast, så alle kan stole på dine ord og rådgivning? Så hører vi gerne fra dig. Vi har mange projekter i gang og flere i pipeline. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på jDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl hvilke gode evner du har og hvad du kan byde ind med !

Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at være en del af hverdagens byggerier og afdække behov og løsninger? Har du ballast, så alle kan stole på dine ord og rådgivning? Så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vedr. Silkeborg afdelingen
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vedr. Roskilde afdelingen

- og du vil høre fra os vedr. mulighederne !

Lige nu søger vi:

Silkeborg -> Vej- og anlægsingeniør

Roskilde -> VVS ingeniør/ installatør
Roskilde -> Vej- og anlægsingeniør
Roskilde -> Konstruktionsingeniør