"Rummelig uge 2019" i Silkeborg

JobCenter Silkeborg afviklede i september arrangementet “Rummelig Uge”, der gik ud på at invitere mennesker, der lige nu står udenfor arbejdsmarkedet, til frokost med erfarne erhvervsfolk. Formålet er at klæde folk bedst muligt på til deres jobsøgning gennem sparring, erfaringsudveksling og vejledning – i hyggelige, uformelle omgivelser.

Det var tydeligt, at det i høj grad at lykkedes at udveksle denne onsdag på en cafe i Silkeborg, hvor Torben Bloch-Pedersen påtog sig rådgiver-rollen som repræsentant fra Construca sammen med Torben Krath fra Brockstedt-Kaalund. Der blev hurtigt skabt en afslappet stemning omkring bordet – og snakken gik ubesværet over hvad en arbejdsgiver kigger efter i ansøgningen, aldersdiskrimination, faren for isolation, flexjob – til meget andet. Det, der dog fyldte mest i snakken, var betydningen af at skabe sig et netværk som døråbner til et fremtidigt job.

Dagens tre jobsøgende kandidater – Cristina Elene Lund, Ann Larsen og Mattie Rasmussen (fra 46-62 år) – har vidt forskellige baggrunde, men problemet med at nå videre fra ansøgningsbunke til samtale deler de ! I følge humørbarometret og de udvekslede håndtryk og visitkort efter frokosten, så det ud til, at alle 3 gik hjem med fornyet energi og inspiration. Vi sender vores bedste anbefalinger efter dem…..

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S