Arkitekt rådgivning

Mangfoldighed og moderne

Med stor variation i de byggerier vi skaber på tegnebordet, er fællesnævneren sunde byggerier der glæder øjet, brugerne, ejeren og samfundet. Med andre ord; bæredygtigt byggeri! Vi skaber nutidigt byggeri, der løser vor tids problematikker. Er basen for vores nutidige livsstil bygbart og til at vedligeholde og drifte?

Vi er mange arkitekter med styrker og ekspertise indenfor forskellige segmenter som f.eks:

  • Transformation – evnen til at se mulighederne for, hvad det bestående kan blive til. Og hvordan!
  • Om- og tilbygninger – evnen til at finde de væsentligste indgreb, der gør det bestående nutidigt og holder bygningen up to date!
  • Nybyggeri – evnen til at skabe af intet og håndtere den gode proces, når det meste er muligt.

 Relationer og konkurrencer

Relationer er vigtige for os. Derfor løser vi langt de fleste opgaver i samarbejde med bygherre og brugere fra idé til færdigt byggeri gennem langvarige samarbejdsrelationer. Arkitektkonkurrencer deltager vi i, hvis vi har relationer til jer, der inviterer.

Tværfaglige

Vi er tværfaglige og integreret design betyder her tidlig involvering af de andre fagligheder, som tidligt afdækker forhold med betydning for form og funktion senere i processen.

Samarbejder

Vi nyder det gode samarbejde med andre rådgivere, ejendomsudviklere og professionelle bygherre. Kernen i det gode samarbejde er forventningsafstemning og god procesledelse. Om det er os eller andre, der leder samarbejdet, er underordnet for os, så længe det ledes godt. Har vi brug for specialister på et område, har vi både små og store og dybt faglige samarbejdspartnere, vi inddrager.

Bæredygtighed

Vi ønsker at bæredygtighed mere er grundtonen i vores arbejde, analyser og valg, end at det er bestemte certifikater eller modeller.  Er ønsket et DGNB-certificeret byggeri eller noget andet specifikt, inddrager vi specialister til netop det arbejdsområde.
Selv er vi optaget af FN´s Verdensmål #3 og #11. Vi vil sikre mental sundhed og trivsel, bæredygtige byer og lokalsamfund i vores arbejde. Både i proces og produkt.

Værktøjer

Vi bruger nutidige værktøjer i vores arbejde. Blyant og tusch er stadig nutidig og ganske anvendelige i de tidligere skitsearbejder. Men IT fylder naturligvis meget hos os, og vi tilpasser niveauet efter formålet. Det er let at skyde gråspurve med kanoner med en stor IKT-kravsliste. Det kræver indsigt at finde balancen mellem formål og middel – og det giver en bedre økonomi at vælge korrekt.

3D visualisering og projektering. BIM- og IKT-management og filudveksling i IFC-format. Vi arbejder altid i opdaterede it-programmer.

Kvalitetssikring

Via vores kvalitetssikringssystem sørger vi altid for, at der er udført kvalitetssikring på vores projekter og løsninger, så de lever op til projektkrav, normer, regler, økonomi og myndighedskrav.

Referencer

Under REFERENCER kan I se, hvilke byggerier vi arbejder med. Fra private byggerier over til institutioner, sociale mursten, domiciler, erhverv, boliger og bydele. Klik her>>

Kontakt os:

christian peter per  
Poul Erik Bredal Peter Stigaaard Per Mejer Johansen