I Varde kommune har Constructa været rådgiver for Lejerbo på 17 nye almene rækkeboliger i 2 plan, hvor der er tænkt helheder, arkitektur og god energiudnyttelse ind. Totalrådgivningen er udført dels for Lejerbo og dels for Skarebyg A/S, der har udført projektet i totalentreprise.

Design og projektering af de karakteristiske rækkehuse med brug af enkle materialer, klar bygningsform med den rette orientering ift. verdenshjørnerne. Optimerede boliger mht. energimæssige forhold og udført i moderne stil, som tiltrækker mange lejere - fra familier til seniorer. Boligerne er opført som energirigtige boliger, så de er fremtidssikret i mange år frem.

Orienteringen giver gode ude opholdsmuligheder både dag og aften med belagt opholdsareal foran boligerne. Boligerne forbindes via “skovstier”, der binder området sammen og med adgang fra p-arealer.

Projektet har efterfølgende fået stor positiv anerkendelse i området.

FAKTA

Rådgivning Totalrådgivning, ingeniør og arkitekt
Bygherre Lejerbo Kolding og Skare Byg A/S v. Gert Skare, Tlf. 2688 6911, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Økonomi Ca. 20 mio DDK excl. moms
Areal Ca. 1.730 m² boligareal + overdækkede arealer
Område Varde Kommune
Status Afsluttet dec. 2016
Sagsnr. 15.107