Nybygning

Ja! Et helt nyt hus, tegnet til jeres livsstil. Designet til grundens kvaliteter og med et fantastisk indeklima. Mange typehusfirmaer bygger gode huse til attraktive priser. Som arkitekter kan vi bedre hjælpe jer med ”ikke-typehuset”; det hus, som bliver jeres unikke hjem. Har I ikke prøvet det før, så vil I blive overrasket over, hvor gode løsninger og arkitektur vi kan skabe ud fra vores kendskab til jeres drømme, tanker og behov.

Kvalitet

Det behøver ikke være urimeligt dyrt, men naturligvis koster både gode rådgivere og gode individuelle løsninger penge. Jo større kvalitet, jo større omkostning, men også større markedsværdi! Derfor er den indledende forventningsafstemning af økonomirammen væsentlig for vores samarbejde, og den succes I oplever, når vi designer ud fra denne ramme.

Møder

Et nyt arkitekttegnet hus begynder med et møde mellem jer og arkitekten.Ved dette møde drøfter I forventningerne og arkitekten skitserer en procesplan, som gør drømmen til virkelighed.

Hos os har du kontakt med én rådgiver, som har tværfaglige kollegaer, der bidrager med det, der er brug for – alt fra landskab og have, arkitektur, ingeniørberegninger, energiløsninger m.v.

 

Kontakt os:

christian preben per  
Christian Givskov Preben Nørlund  Per Mejer Johansen