Rådgivning til private

Sommerbolig, villa, om- og tilbygning

Vi rådgiver ambitiøse boligejere - fra idé til indflytning
Villaer og sommerboliger med arkitektoniske og konstruktive kvaliteter der designes i nutiden, til fremtidens liv. Det gode design gør sig gældende i både proces og den færdige bolig, når forventningerne er afstemt fra begyndelsen og løbende afklares i proaktiv dialog.

Velkommen – vi begynder med en kop kaffe, hvor vi afklarer forudsætninger og rammer....

Kontakt os:

christian per nybygning
Christian Givskov
Silkeborg
Per Mejer Johansen
Roskilde 
   
       

Have og anlæg

Rum findes både indenfor og udenfor, men de udvendige rum blomstrer
Derfor designes udvendige rum med viden om planter, der bliver større og mere mangfoldige som årene går. Rummene spiller sammen ude og inde. Udsigten, solen, vinden, åbninger i facaden og området omkring det hele. Stier, pladser og overdækninger skal give oplevelser nu og om ti år.

Vores landskabsarkitekt rådgiver om muligheder og løsninger og udarbejder konkrete plads-, have- og parkplaner, som sikrer de gode oplevelser og den rigtige beplantning – også om 20 år! Hos os har du kontakt med én rådgiver, som har tværfaglige kollegaer, der bidrager med det, der er brug for – alt fra vej og anlæg, arkitektur, ingeniørberegninger, energiløsninger m.v.

Kontakt os:

Julie   nybygning
Julie Bjergbakke      

Vurdering af bygningens kvalitet

Er bygningen i orden eller en sminket ruin?
Med mange års erfaringer fra kontrol af bygninger for forsikringsagenter, byggeskadefonden og parcelhuse, har vores rådgivere næsten røntgensyn og kan vurdere bygningens tilstand.
Det er ikke alt, der ser farligt ud, der dødsdømmer bygningen. I høj grad er det ofte det, der gemmer sig, der gør investeringen i bygningen til en dårlig sag.

Hvad fortæller Tilstandsrapportens indhold
Vi udfører ikke tilstandsrapporter til private, men vi afdækker konsekvenserne af tilstandsrapportens indhold og giver løsningsforslag.
Er der tegn på fugt, svampeangreb, reelt udtjente bygningsdele eller fejlkonstruktioner, kan vi afklare omfanget og anvise den bedste løsning, lægge budget og rådgive i forløbet.
Hos os har du kontakt med én rådgiver, som har tværfaglige kollegaer, der bidrager med det, der er brug for – alt fra kloak, VVS, ventilation, landskab/ have, arkitektur, ingeniørberegninger, energiløsninger, miljø m.v

Kontakt os:

Svend     nybygning
Svend Aaen      

Honorar

Vi afregner vores rådgivningshonorar til bygherre iht. den tid vi anvender.
Ved større opgaver udfører vi en ydelses- og honorar-aftale, som giver klarhed og afstemmer forventningerne.