Praktik plads hos Constructa

Constructa altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til og brug for at komme i praktik. Vi kan bare ikke altid tilbyde, at der er ledige pladser !

Ingeniør-, arkitekt- og konstruktørpraktikanterpraktikanter hos Constructa får masser af muligheder for at prøve kræfter med hverdagen på en tværfaglig tegnestue med høje faglige ambitioner. Du får ansvar fra dag ét og du kommer til at indgå i projektteams, hvor vi sammen samarbejder om at løse konkrete opgaver - samt du deltager i projekteringsmøder, byggepladsbesøg og sociale arrangementer på lige fod med dine kolleger.

Du vil komme til at opleve en lærerig praktiktid i et socialt, uformelt arbejdsmiljø samt få en kyndig vejledning af fagligt dygtige og erfarne kollegaer. Du vil få erfaring med at deltage i møder med fx myndigheder, bygherrerådgiver og andre samarbejdspartnere samt mulighed for at afprøve de nyeste digitale redskaber relevante for faget.

Send en mail med ansøgning og CV til:

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til Silkeborg afdelingen
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til Roskilde afdelingen

- og du vil høre fra os vedr. mulighederne !