Totalrenovering af villa i Ejstrupholm

En privat villa i Ejstrupholm fik ændret indretning, så den smukke engdal blev trukket helt ind i bygningens rum. Facaden blev åbnet  og rummene omdisponeret. Husets planløsning blev åbnet op og der blev en umiddelbar sammenhæng mellem brugsrummene. Der blev skabt fornuftige ganglinier og køkken-havestue-terrasse blev forbundne. Alle husets rum blev aktiveret i det daglige og ingen enkelte rum henstår nu kun til særlige lejligheder.

Ombygningen bestod af følgene ændringer i husets konstuktion:

  • En kobberkanap blev bygget ind i husets facade og spærkonstruktion med hævet loftshøjde i stuen
  • Der blev konstrueret et enkelt designelement med buet vægforløb, der adskiller stue mod soverum
  • Køkkenet blev flyttet og væggene i husets nordlige del nedlagt
  • Baggangen blev til entré og der blev indlagt gulvvarme i mange rum
  • Det blev bygget et nyt badeværelse og entré nedlagt
  • Væg mellem garage og disponibelt rum blev fjernet
  • En træterrasse foran huset mod haven blev etableret

FAKTA

 
Rådgivning Totalrådgivning ingeniør og arkitekt
Kunde Privat
Anlægssum 1 mio DKK
Omfang 120 m²
Område Ikast-Brande Kommune
Årstal 2015
Sagsnr. 15.079

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S