Huset på Mols - endnu en sommer

Disponeringen af sommerhuset tager udgangspunkt i stedet med sin tilpasning til naturen. Huset vokser ud af grunden med sit mos sedum tag og åbner sig op ud mod havet. De sekundære værelser er placeret omkring et stort fællesrum der indeholder køkken og stue.

Mod havsiden og landsiden har fællesrummet store glaspartier, der giver sammenhæng mellem de to arealer, og udsyn til havet på de dage hvor det blæser for meget til at opholde sig på  havesiden. På de rigtige varme dage kan der åbnes til begge sider og vinden kan nedkøle huset.

De sekundære rum forskyder sig i forhold til fællesrummet og skaber forskellige opholdszoner.

Materialer er valgt ud fra at det skal være så lidt vedligehold som muligt. På taget er der valgt en mos sedum beklædning der beskytter tagpappen mod solens uv stråling. Ydervægge beklædes med skiffer. Tagkant med zink. Terrasser udføres med hårdtræ, der er meget hårdfør mod vind og vejr. Indvendig er der trægulve med undtagelse i bad, hvor der er klinker.

FAKTA

 
Rådgivning Totalrådgivning arkitekt
Kunde Privat 
Anlægssum Ikke oplyst
Omfang 110 m² 
Område Mols
Årstal 2018
Sagsnr. 18.062

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S