Byggeledelse

Med en lille procentsats af byggesummen til professionel byggestyring, reduceres konstruktionsvigt og uklare aftaler. – Og det er langt flere procenter værd! Ethvert byggeri er som en virksomhed eller organisation, hvor de mange, der udfører forskellige opgaver er afhængige af hinanden. Med Constructa som ansvarlig for byggestyring, sikres en tovholder, der har overblik over alle de udførende kræfter.

Kort sagt sikrer vi, at bygherren får det produkt han har købt, inden for tidsplanen og til den aftalte pris.

Vores kompetencer er at løse de uafklarede spørgsmål, der uafladeligt opstår undervejs i et byggeri. De spørgsmål, der ikke er afklaret på tegnebordet løser vi på byggepladsen. Med Constructa i byggeprocessen får du som bygherre både indsigt, viden og bagland til at løse de uafklarede problemer. Mangler der en tegning, en beregning eller en æstetisk vurdering, så kan vi levere den med kapacitet og erfaring.

Store ører, overblik og handlekraft

Vores byggeledere handler og sørger for at alle ved, hvad der skal gøres og hvornår. De løser problemerne på stilladset og i skurvognen og får hjælp fra tegnestuen og folk omkring dem. Vi er overbeviste om, at det at lede handler om at lytte, forstå og inddrage.

De store ører er vores evne til at lytte og forstå, hvad der bliver sagt til møder og på stilladserne. Vi har begge ben solidt plantet i jorden og træffer pragmatiske beslutninger til gavn for projektet. At høre og forstå handler i høj grad om at mødes og finde løsninger sammen. Som kommunikationsredskab er mails derimod gode til at give information om fakta og rekapitulation, men et dårligt værktøj til problemløsninger!

Overblikket har vi ved at kende projekterne og vores egen arbejdserfaringer på byggepladserne – Der hvor bygningerne bliver til virkelighed. Vi ved, hvad vi taler om og kan hjælpe håndværkerne på pladsen.

Handlekraft er ikke kun et spørgsmål om at slå en hammer i bordet, men også evnen til at strukturere og sikre fremdriften i arbejdet. Vi inddrager gerne entreprenørernes erfaringer for at finde de gode veje gennem projektet. – Og så sætter vi mål og følger op.  Af og til skal hammeren på bordet!

Vi følger stramt op på tidsplanerne, kontrollerer kvaliteten af arbejdet, godkender, kasserer og er gode til at spare på ekstraarbejde.

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S