Projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet

Constructa - rådgivende ingeniører og arkitekter fik kort før sommer tilbud om at få Jennifer og Mohammad tilknyttet igennem et praktikforløb nogle timer dagligt. Det skete igennem "Projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet", som arbejder med hjælpe et antal udsatte ledige i Roskilde ind på arbejdsmarkedet. Projektet er støttet af EU Socialfonden og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Forløbet gik så godt, at de begge nu er blevet deltidsansat - og afdelingschef Per Mejer Johansen fortæller, at der bliver løst interne opgaver, som han og de øvrige medarbejdere ikke ellers har haft tid til at få løst, rigtig godt. Til stor glæde for alle medarbejdere sørger Jennifer for, at der er frisk frugt i køkkenet og mødelokaler er gjort klar til brug, og Mohammed tager ansvar for at firmabilen skinner. ”Vores bil har aldrig stået så skarpt, som den gør nu”, fortæller Per med et smil. ”Mohammads glæde for biler er ikke til at overse. Han er tidligere taxachauffør, og han stråler, når han møder ind på arbejde og skal ordne bil. Hans smil smitter af på os andre på arbejdspladsen. Det er simpelthen så dejligt.

Projektet er lige Constructas ånd - Vi vil bidrage til samfundet ved at skabe sunde steder med gode fællesskaber - i et sundt lokaltmiljø !

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S