Afprøv din idé sammen med Constructa

Afprøv din idé eller løsning på, hvordan man skaber høj trivsel og lav totaløkonomi i byggeriet

Høj trivsel og lav totaløkonomi er visionen bag Constructas fremtidige byggeprojekter. Men der er behov for hjælp til at opnå målet. Constructa søger samarbejdspartnere, som har ideer eller løsninger til, hvordan man i byggeprojekter kan designe sig til visionen. Til den rette løsning tilbyder Constructa samarbejde i form af eksempelvis projektansættelse eller aftaler om konsulentydelser. Her kan der videreudvikles på løsningen og hjælpes med at finde interesserede bygherrer og investorer, som vil være med til at realisere og skalere nye koncepter.

Den grønne omstilling og prisstigninger i byggebranchen presser økonomien i byggeprojekter. Det er blevet vanskeligere at holde en god økonomi i projekter, hvor der ofte er tale om funktionsudbud og totalentrepriser indenfor en fastsat ramme, som risikerer at kompromittere ambitioner for især bæredygtighed og trivsel. Det går ud over beboerne, som i sidste ende er dem, der står med den dyre regning. ”Det har tidligere været fremme, at op til 40% af en bygnings energiforbrug låses fast i designet og i arkitekturen. Energiforbruget kan halveres med det rigtige design. Derfor vil vi gerne undersøge, hvordan vi i højere grad kan bruge arkitekturen til at sikre bæredygtighed,” fortæller Per Mejer Johansen, afdelingschef hos Constructa.

Så har du mulighed for at samarbejde med Constructa - rådgivende ingeniører og arkitekter - tilmeld dig dette års workshop COCONF21 her>>

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S