Renovering og modernisering af villa i Sejs

I den attraktive bydel Sejs ved Silkeborg købte Heidi Plagborg sammen med sin kæreste Kasper Kjærgård i 2017 Lyngvej 35. Huset var opført i 1967 og var blevet ombygget i 1972. Det var generelt nedslidt og i dårlig stand, og havde en rumdisponering, som ikke kunne skabe rammerne for de ønsker, Heidi og Kasper havde for hvordan deres familieliv skulle forme sig.

I samarbejde med Constucta er huset blevet om- og tilbygget til en tidssvarende bolig.

Køkken og stue med lavt til loftet er nu et køkkenalrum med højt til loftet, med en siddeniche integreret i en skabsvæg, og et stort skydedørparti i glas, der åbner op ud mod den sydvendte terrasse og have. Et uopvarmet rum, der var bygget til i 1972, er fjernet og en ny stue og soveværelse opført. En pejs er placeret centralt i overgangen mellem stue og køkkenalrum, og kan nu nydes fra alle de primære opholdsrum. Kælder, værelser, wc og badeværelse, som ligger en halv etage forskudt i forhold til det øvrige hus, har alle fået en gennemgribende renovering.

I materialevalg er der lagt vægt på bæredygtighed og stoflighed. Der er således anvendt meget træ både inde og ude. Den udvendige beklædning på tilbygningen er således træspån, der giver et varmt og venligt udtryk.

Rammerne for Heidi og Kaspers fremtidige familieliv blev til i et tæt samarbejde, hvor ønsker og drømme blev gjort til rumlige sammenhænge og trygge rammer.

køkken stue siddeniche

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S