Seniorfællesskab på vej i Tårnby

I tæt samarbejde med Adsbøll som totalentreprenør og med SKALA Arkitekter har Constructa vundet et nyt projekt i Tårnby

Det nye seniorbofællesskab på Præstefælledvej er tegnet med en vision om at skabe en åben og inkluderende boform, hvor forskellige mennesker kan mødes og inspirere hinanden. Det skal være et sted, hvor relationer ligger lige for - og hvor det samtidig er naturligt og let at trække sig tilbage i det mere private.

Seniorbofællesskabet Præstefælledvej består af 28 boliger fordelt på 6 længer, som lægger sig perifært på grunden og tilsammen favner fællesskabet i bebyggelsens indre. Ideen med landskabet mellem boligerne er at skabe klare grønne visuelle attraktioner, som har bred appel til bofællesskabets forskellige beboere og danner grobund for socialt samvær.

Constructa varetager rollen som tværfaglig ingeniør, hvor vi skal arbejde med jordforurening, konstruktioner, brandforhold og teknikforhold. Desuden bliver byggemodning, LAR og skybrudsikring også en del af vores ydelse.

Vi ser frem til samarbejdet med Seniorbofællesskabet – Adsbøll og SKALA Arkitekter (visualiseringer er venligst udlånt af SKALA Arkitekter) !

Præstefælledvej2

 

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S