Er du den næste constructaner på vores tværfaglige hold?

Vi har en tradition for kontrolleret, organisk vækst, der sikrer, at vi altid kan hjælpe vores mange kunder over hele Danmark. Med et stærkt tværfagligt fællesskab, hvor troværdig og nøgtern rådgivning er i højsædet, dækker vi hele bygherrerådgivningen fra idéfasen over projektering til bygningsvurderinger og helhedsplaner. Hos os har man frihed under ansvar, gode muligheder for faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø med en uformel atmosfære.

Så kunne tænke dig at skabe positiv forandring for de danske lokalsamfund ved at udvikle hverdagens bæredygtige byggerier? Så er det måske dig, der skal med ombord på vores vækstrejse.

  

Ledige stillinger

I Silkeborg:

Bygningskonstruktør/-ingeniør med interesse for brand
- Statiker/erfaren konstruktionsingeniør med lyst til KK2-certificering
Bygningskonstruktør
- Konstruktionsingeniør
- Projektleder 
Vej- og anlægsingeniør 
Fagansvarlig teamleder

I Roskilde:

Konstruktionsingeniør
- Energi- og VVS-ingeniør
Projektleder
- Bygningskonstruktør
- Arkitekt

 

Uopfordret ansøgning

Vi er altid åbne for at høre fra talentfulde mennesker, der vil være med til at skabe komplekse ingeniørprojekter og fantastisk arkitektur i de danske lokalsamfund. Det kræver ekstraordinær viden, ekspertise og kreativitet.

Send os en uopfordret ansøgning allerede nu:

Ingeniørstillinger i Silkeborg: kontakt teamchef Heine Bakkestrøm, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Arkitektstillinger i Silkeborg: kontakt Poul Erik, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Alle stillinger i Roskilde: kontakt afdelingschef Per Mejer Johansen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Praktik

Constructa er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik i et arkitekt- og ingeniørhus. 

Som praktikant hos os får du masser af muligheder for at prøve kræfter med hverdagen på en tværfaglig tegnestue med høje faglige ambitioner. Du får ansvar fra dag ét, og du kommer til at indgå i projektteams, hvor vi sammen samarbejder om at løse konkrete opgaver. Og så deltager du i projekteringsmøder, byggepladsbesøg og sociale arrangementer på lige fod med dine kolleger.

Du vil komme til at opleve en lærerig praktiktid i et socialt, uformelt arbejdsmiljø samt få en kyndig vejledning af fagligt dygtige og erfarne kollegaer. Du vil få erfaring med at deltage i møder med fx myndigheder, bygherrerådgiver og andre samarbejdspartnere samt mulighed for at afprøve de nyeste digitale redskaber relevante for faget.

Send en mail med ansøgning og CV til:

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - til Silkeborg-afdelingen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - til Roskilde-afdelingen

Så vil du høre fra os om dine muligheder.

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S