Installationer

Hos Constructa projekterer vi vand-, varme- og ventilationsanlæg.

Installationer er til for at forsyne bygninger eller anlæg med vand, varme eller ventilation. Vores eksperter fastlægger det enkelte byggeris præmisser og principper, så installationer bidrager til en uproblematisk drift, et godt indeklima og en sund økonomi. Det gør vi ved at forholde os til installationernes anvendelse og adfærd i et tværfagligt og bredt perspektiv.

Et godt design er enkelt – derfor er det så kompliceret

Installationer skal være til at forstå i både udførelse, drift og betjening. Derfor designer vi dem med udgangspunkt i de brugere, der rent faktisk skal betjene dem. Ethvert anlæg må tilpasses konteksten: et kompliceret anlæg kræver fagpersoner, men skal bygningen omvendt kunne betjenes af andre end fagpersoner, så må det tilpasses dén præmis.

Normer og standarder

Naturligvis er vi altid opdaterede på den nyeste lovgivning og standarder. Vi efteruddanner os løbende i vores fag og gør brug af publikationer, anvisninger og erfaringsopsamlinger.

Syn og skøn

Som fagligt kompetente ingeniører udfører vi syn og skøn for Voldgiftsnævnet.

Kvalitetssikring

Vores kvalitetssikringssystem sørger for, at der er udført kvalitetssikring på alle vores projekter og løsninger, så de opfylder projektkrav, normer, regler, økonomi og myndighedskrav.

 

 

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S