Tilbygning til Resenbro Børnehus

På Forårsvej i Resenbro udvides børnehuset med en tilbygning for at give rum til 90 børn samt områdets dagplejebørn flere gange i løbet af ugen. Den ny tilbygning består af et højt hus − det nye fællesrum og en lavere del med saddeltag, der vinkles i forhold til det oprindelige hus, så der bliver plads til både parkering og mulighed for at bevare mest muligt af den eksisterende legeplads. Det høje hus binder husene sammen og markerer sig samtidigt mod gaden som et arkitektonisk element.

Den eksisterede del ombygges med en ny garderobefunktion til grupperum og supplerende aflastningsrum. Der skabes forbindelse til den nye del via et gangareal som binder funktionerne sammen. Køkkenet placeres mod det nye fællesrum med mulighed for at børnene aktivt deltager via åbning i væggen. Personalefaciliteter placeres mod legepladsen med tekøkken og blødt arrangement.

Vores rådgivning omfatter gennemførsel af workshop og udarbejdelse af projektmateriale på tværs af alle fagligheder. Vi har gennemført udbud og byggeledelse frem til 1. års gennemgang.

FAKTA

 
Rådgivning Totalrådgivning ingeniør og arkitekt
Kunde Silkeborg Kommune
Anlægssum 8 mio DKK
Omfang 425 m2
Område Silkeborg Kommune
Årstal 2017
Sagsnr. 16.095

Silkeborg

Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. 8681 7060
CVR 40168478

Roskilde

Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Tlf. 7070 7888
CVR 40168931

©2022 Designet med af Constructa A/S