Sammen med entreprenør PS Lundgaard har Constructa vundet totalentreprisekonkurrencen for udvidelsen af Gauerslundhallerne - og vi ser vi frem til endnu et godt samarbejde med Vejle Kommune – det tredje i rækken.

Vinderforslaget fokuserer på at skabe forbindelse mellem de eksisterende bygninger og de to nye haller, som sammen med fitness, omklædningsrum og loungeområde skaber et åbent og indbydende miljø.Bedømmelsesudvalget lægger stor vægt på, at forslaget fra Constructa skaber og forstærker fællesskabet på tværs af aktiviteter, alder og interesser.

Vinderprojektet fra Constructa er en nytolkning af medborgerhuset, hvor der er rum til at kultur, sport og kreative aktiviteter i alle afskygninger kan forenes. Constructa har formgivet projektet for at skabe vide rammer for udfoldelserne, som kan foregå døgnet rundt hele året.

Fællesarealet fungerer som det sammenkoblende element og hægter sig på hallerne, så de nye funktioner integreres på en elegant måde. Overgangen mellem det nye og det eksisterende etableres med store glaspartier, så der bliver skabt en sammenhæng med de udvendige opholdsarealer.

Planløsningen skaber fleksible rumligheder både inde og ude, så der opstår zoner, hvor der er plads til forskellige former for ophold og samvær. Det er her, at ung som gammel kan mødes for at opdage nye interesser, når det daglige liv leves og nye relationer opstår.

FAKTA

Rådgivning Totalrådgivning ingeniør og arkitekt
Bygherre Vejle Kommune
Økonomi 28,5 mio DKK
Areal 3.500 m²
Område Vejle Kommune
Status 2020-2021
Sagsnr. 20.108