Constructa vandt en konkurrence - udbudt af Vejle Kommune - til at tegne og være rådgivere på et nyt klubhus for Hover IF. Et unikt hus, der i form og udtryk danner en perfekt sammenhæng til naturen, omgivelser og til boldbanerne. Inde i huset er der muligheder for fælleskab i blandt andet fælleslokaler, som netop kan inddeles i flere sektioner efter behov Hovedidéen med det nye klubhus er at skabe en åben, lys og funktionel bygning med størst mulig udsyn til fodboldbanerne. Et sted, hvor man har lyst til at hænge ud.

Klubhuset er udført med store vinduespartier og karakteristiske udvendige skærmvægge som indrammer og retter blikket ud mod træningsbanerne. Idéen med skærmvæggene er at skabe en unik bygning samt tilføje ekstra gode muligheder for ophold i læ, når man befinder sig på den overdækkede terrasse foran opholdsrummet. Samtidig er der 360 graders udsyn over anlægget fra tagterrassen, hvorfra de lokale fans kan hylde sine spillere. 

FAKTA

Rådgivning Totalrådgivning, ingeniør og arkitekt
Bygherre Hover IF, Vejle Kommune
Økono Ca. 6.2 mio DDK
Areal 400 m2
Område Vejle Kommune
Status Afsluttet sep. 2016
Sagsnr. 15.115