SuperBrugsen i Lunderskov har fået en ny, åben og indbydende glasfacade. Som skitseret herover skabes et mere lyst og luftigt indgangsparti til forretningen. Den nye facade giver indblik i forretningen, så varerne kan ses udefra parkeringspladsen og kunderne får lyst til at gå ind og handle. Samtidig skal det nye indgangsparti sikre, at SuperBrugsen fremstår mere markeret visuelt i området for lokale og oplandskunder.

Tanken bag projektet om renovering og “ansigtsløft” af SuperBrugsen var at skabe en ramme rundt om facaden, som danner en helhed om de forskellige aktiviteter, der kan foregå langs facaden. Rammen udfærdiges i stål og fungerer samtidig som solafskærmning. Rammen på tegningen og visualiseringen fremført i brun. Den nye facade giver et indblik i forretningen, fordi varerne kan ses fra parkeringspladsen, hvilket vil bidrage til, at kunderne får lyst til at handle. Samtidig skal det nye indgangsparti sikre, at SuperBrugsen fremstår mere visuelt markeret i området for lokale og oplandskunder. 

FAKTA

Rådgivning Totalrådgivning, ingeniør og arkitekt
Bygherre Coop A/S
Økonomi Ikke oplyst
Areal 1.185 m2
Område Kolding Kommune
Status Afsluttet 2018
Sagsnr. 17.046