Hjertet i Ikast er en multifunktionel bygning som danner rammerne for en udvidelse af Den Internationale Skole Ikast-Brande, et åbent hus for borgerne i kommune. Hjertet indeholder et produktionskøkken med café, mødelokaler og 3 aktivitetsale, som frit kan benyttes af foreninger og borgere. Omkring Hjertet er opført et aktivitetsbånd med skaterbane og overdækket skaterbowl, pumptrack til mountainbike og BMX, 3 beachvolley-baner og en række af andre aktiviteter.

Constructa har været tilknyttet opgaven som bygherrerådgiver med ansvaret for inddragelse af brugergrupper, kommunale interesser, økonomistyring af den totale projektøkonomi på 88 mio. kr. Bygherrerådgivningen har primært været at binde tråd mellem de mange forskellige ønsker og forventninger de mange interessenter i et byggeri med 4 lejere; Den Internationale skole Ikast-Brande, Ikast-Brande kommune, Produktionskøkken og Blindes samfund.

Derudover har vi sørget for indkøb af inventar og udarbejdet en driftsorganisation som binder bro mellem ISIB Ejendomsselskab og de mange lejere.

FAKTA

Rådgivning Bygherrerådgivning
Bygherre ISIB Ejendomsselskab A/S
Økonomi 88 mio DKK
Areal 3.800 m2 byggeri + 2 ha aktivitetsbånd
Område Ikast-Brande Kommune
Status Afsluttet maj 2018
Sagsnr. 16.165