Et særligt kendetegn for sportshallen på Hedemølle Efterskole er, at den er opført med respekt for den omgivende natur. Den unikke natur som omgiver efterskolen, er blevet en del af hallen, da den er bygget ind i skråningerne, og samtidig bliver hallen også en del af den omgivende natur. Med behov for en sportshal og et samlingssted for efterskolens elever har Constructas arkitekter og ingeniører tegnet og rådgivet bygherre omkring opførsel af en multihal.

Constructa har designet, disponeret, projekteret og udført alle ingeniørberegninger i den nye hal. Hallen er udført med limtræsbuer og tagpap, betonelementer og røde teglsten.

FAKTA

Rådgivning Totalrådgivning, ingeniør og arkitekt
Bygherre Hedemølle Efterskole, Bjerringbro
Økonomi Ikke oplyst
Areal Ikke oplyst
Område Bjerringbro Kommune
Status Afsluttet 2019
Sagsnr. 17.070