• Trivsel i hverdagen kræver sunde byggerier

  Sundhed og trivsel i hverdagen er afgørende præmisser for vores velfærd og velstand

  LÆS MERE

   

 • Trivsel i hverdagen kræver sunde processer

  Constructa vil bidrage til samfundet ved at skabe sunde steder med gode fællesskaber

  LÆS MERE

 • Trivsel i hverdagen starter med en kop kaffe

  Vi har grundigt undersøgt, hvad der skaber trivsel i hverdagen for vores kunder !

  LÆS MERE

   

NYHEDER OG NYTTIGE INFORMATIONER

Hent flere hold SHIFT key: hent alle hent alle

Honningbierne er flyttet ind på Kastaniehøjvej

I slutningen af april blev et bistade sat op i en lun og uforstyrret krog på Kastaniehøjvej i Silkeborg. Fra vinduerne kan man følge med, når bierne flyver ud på jagt efter egnede blomster om morgenen, når solen rammer deres hvidmalede miniature-villa. Lige nu er det hæg og vilde æbler eller måske mælkebøtterne, de flyver på. Men til sommer skulle de meget gerne flyve til lindeblomsterne, så det kan blive til lindehonning i te og på morgenbrød – til glæde for personalet.

Honningbiernes indflytning er en del af en samlet pakke, der har ført til et certifikat på, at Constructa er ”Bivenlig Virksomhed”. Øvrige tiltag er plantning og såning af bivenlige planter (der både tiltrækker honningbier og enlige bier) samt etablering af en stendynge, hvor de enlige bier kan bo. I forvejen havde vi konstateret, at en hel del af de træer og buske, der vokser omkring os, er bivenlige.

Constructa hjælper gerne andre private og virksomheder med at blive bivenlige. Bierne i Danmark, særligt de vilde enlige bier (der ikke producerer honning) er presset, fordi de mangler levesteder, og der bliver sprøjtet for meget. Bierne er vigtige for at sikre bestøvning af alle vore afgrøder. Det handler altså om bæredygtighed, og det er jo netop et af FN’s verdensmål, som Constructa har særlig fokus på. 

Kontakt os:

julie      
Julie Bjergbakke      

VI GØR NOGET VED DET