• Trivsel i hverdagen kræver sunde byggerier

  Sundhed og trivsel i hverdagen er afgørende præmisser for vores velfærd og velstand

  LÆS MERE

   

 • Trivsel i hverdagen kræver sunde processer

  Constructa vil bidrage til samfundet ved at skabe sunde steder med gode fællesskaber

  LÆS MERE

 • Trivsel i hverdagen starter med en kop kaffe

  Vi har grundigt undersøgt, hvad der skaber trivsel i hverdagen for vores kunder !

  LÆS MERE

   

NYHEDER OG NYTTIGE INFORMATIONER

Hent flere hold SHIFT key: hent alle hent alle

I den attraktive bydel Sejs ved Silkeborg købte Heidi Plagborg sammen med sin kæreste Kasper Kjærgård i 2017 Lyngvej 35. Huset var opført i 1967 og var blevet ombygget i 1972. Det var generelt nedslidt og i dårlig stand, og havde en rumdisponering, som ikke kunne skabe rammerne for de ønsker, Heidi og Kasper havde for hvordan deres familieliv skulle forme sig.

I samarbejde med Constucta er huset blevet om- og tilbygget til en tidssvarende bolig.

Køkken og stue med lavt til loftet er nu et køkkenalrum med højt til loftet, med en siddeniche integreret i en skabsvæg, og et stort skydedørparti i glas, der åbner op ud mod den sydvendte terrasse og have. Et uopvarmet rum, der var bygget til i 1972, er fjernet og en ny stue og soveværelse opført. En pejs er placeret centralt i overgangen mellem stue og køkkenalrum, og kan nu nydes fra alle de primære opholdsrum. Kælder, værelser, wc og badeværelse, som ligger en halv etage forskudt i forhold til det øvrige hus, har alle fået en gennemgribende renovering.

I materialevalg er der lagt vægt på bæredygtighed og stoflighed. Der er således anvendt meget træ både inde og ude. Den udvendige beklædning på tilbygningen er således træspån, der giver et varmt og venligt udtryk.

Rammerne for Heidi og Kaspers fremtidige familieliv blev til i et tæt samarbejde, hvor ønsker og drømme blev gjort til rumlige sammenhænge og trygge rammer.

køkken stue siddeniche

VI GØR NOGET VED DET